Wie ben ik

Wie ben ik

Ik ben Wendy Hensen, woon in Hamont- Achel met mijn man en onze twee prachtige kinderen.

Opgegroeid in een liefde vol warm gezin, geweldige ouders en broer. beter zou ik me niet kunnen wensen!

En toch miste ik iets in mijn leven, terwijl ik alle reden had om gelukkig te zijn.

Net als ieder ander maak je van alles mee, wat je er voor zorgt dat je je anders gaat gedragen dan wie je werkelijk in de kern bent. Zo raakte ik ook steeds meer verwijderd van wie ik werkelijk was. Weg bij mezelf.

Altijd was ik zoekende wat me gelukkig en blij kon maken, wat me rust zou geven om een normaal en fijn leven te lijden.  

Ik zocht vooral buiten mezelf wat dit gevoel kon opvullen. Met mijn fijngevoeligheid (hsp) pikte ik namelijk heel gemakkelijk op wat de behoefte waren van de ander, om me zo aan te passen. Hierdoor voelde ik me, dacht ik, beter en gelukkiger. Een eindeloze zoektocht en o zo vermoeiend. Met niet het gewenste opvullende resultaat.

Waar ik mezelf mocht vinden, was niet in de buitenwereld maar in mijn eigen binnenwereld. Zo ben ik op zoek gegaan naar wie ik werkelijk was, volledig afgestemd op mezelf. En ja met vallen en opstaan en veel zelfonderzoek. Ben ik me steeds bewuster gaan worden van mijn patronen en overlevingsmechanismes. Waarom ik zo deed en hoe deze nu om te buigen, om zo steeds meer en meer mezelf te kunnen en mogen zijn.

Terug in mijn kracht, vrijer, lichter en aan aanwezig in het nu.

Geluk zit in jezelf, niet in de buitenwereld.

Mensen begeleiden, mijn passie:

Door mijn opleiding, cursussen en mijn eigen positieve ervaringen kreeg ik steeds meer de drang om het met anderen te delen.
Hoe mooi is het om hiervan je werk te maken.
Om mensen te mogen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling en er zo voor te zorgen dat ze weer vol energie en plezier in het leven komen te staan.
Door ze te laten voelen en ervaren dat er zo veel meer mogelijk is dan ze denken en dat ze tot meer in staat zijn.
Door met hun angsten, belemmeringen, patronen en overtuigingen aan de gang te gaan zodat de energie weer kan gaan stromen.
Terug in verbinding.

Veerkracht

De naam Veerkracht staat voor mij voor de kracht die we hebben om terug te veren in alles wat we meemaken in ons leven. In het dagelijks leven komt er veel op ons af, periodes van stress of tegenslag in kleine of grote mate.

Hoe mooi is het dat we zelf de kracht hebben om terug te veren en het vermogen hebben om ons aan te passen en er zelfs sterker uit te komen. Door bewust te worden van je eigen thematieken en patronen en hier mee aan de slag te gaan veer je terug naar de essentie van het leven.

Dat is echte Veerkracht. Het gaat er dus niet enkel over ‘terugveren’ naar de oorspronkelijke positie, maar ook het doorgroei vermogen.

Veerkracht is het in en uitrekken van je eigen groei. Hoe meer veerkracht je opbouwt hoe meer veerkrachtiger je bent.

Praktijk de Veerkracht