Werkwijze

In mijn praktijk begeleid ik, jong en oud, in hun persoonlijke groei naar bewustwording en ontwikkeling.

Zoals ieder persoon anders is, zijn mijn behandelingen per persoon verschillend, ik gebruik net wat er op dat moment nodig is om het proces in gang te brengen.

We gaan samen kijken waar je in je leven op vast loopt, wat je hindert, bezighoudt of dwars zit. We gaan op een zachte maar doeltreffende manier met het “probleem” aan de gang om deze in beweging te zetten. Ik reik je gepaste tools en handvatten aan voor je proces waarna je in de loop van de tijd weer op eigen benen komt staan in je eigen kracht, van overleven naar leven.

Gevoelens van bijvoorbeeld: eenzaamheid, verlatingsangst, bindingangst, onzekerheid, faalangst, verdriet, somber voelen, snel huilen, slapeloosheid, concentratieproblemen. Het gevoel erbuiten te vallen en er niet bij horen. Verdriet, boosheid, het gevoel niet lekker in je vel te zitten en het niet meer weten…

Er kunnen op den duur lichamelijk klachten ontstaan, zoals nekpijn, hoofdpijn, buikpijn, eczeem. Zo laat het lichaam weten dat er onverwerkte zaken zijn waar we ons bewust van mogen worden.

Praktijk de Veerkracht