Vrouwenlijn.

Vrouwenlijn, jij als vrouw bent verbonden met jouw vrouwenlijn, met je moeder, haar moeder, haar moeder, haar moeder, haar moeder, haar moeder tot aan de oermoeder. Wanneer ieder op zijn eigen plek staat in de lijn stroomt het onvoorwaardelijk liefde, levensenergie en kracht naar je toe.
Je staat in je kracht en leeft voluit, je voelt je veilig, geliefd en het leven gaat als vanzelf. Wanneer je niet op je eigen plek staat neem je (on) bewust verschillende thema’s over. Blokkades en onzuiverheden.
  • Gevoelens van niet goed genoeg zijn.
  • Grenzen aangeven is moeilijk.
  • Angst om afgewezen te worden.
  • Moeilijk om je ruimte in te nemen, en zichtbaar te zijn.
  • Je past je aan, zodat je niet afgewezen wordt.
  • Ervaart depressieve gevoelens.
  • Je vergelijkt je met andere vrouwen, waardoor je je kleiner of groter maakt dan de ander.

Patronen doorbreken.

Niet alleen heel je jezelf maar ook alle moeders boven je, en niet te vergeten de dochters die er al zijn of gaan komen.
Dag workshop staat in het teken van jouw vrouwenlijn.

Wat gaan we doen:

Tijdens de workshop gaan we ons verdiepen in de vrouwenlijn en opschonen wat niet meer dient, door systemisch werk, meditaties en een fijn samen zijn.

Terug geven wat niet van jou is, dan ontstaat er weer balans en rust in het systeem. We nemen niet voor niks (on) bewust dingen over van onze moeder(s). We doen dit van uit de aller aller grootste liefde die er bestaat. Maar wat niet van ons is kunnen we niet oplossen. We kunnen alleen maar oplossen wat van ons zelf is. Door terug te geven wat niet van jou is, ontstaat er ruimte om aan de slag te gaan met je eigen thematieken en blokkades. Deze kun je (wel) oplossen.

We werken in kleine groepjes waarin er voldoende ruimte is voor ieders eigen proces. Vanuit veiligheid en een zachte bedding.

Workshop Vrouwenlijn

Zaterdag

13 mei VOL

Inloop:
Start:
Investering:                 
Inclusief:                         

9.45 uur
10.00-17.00 uur
125,00 euro incl. BTW
Lunch. 

Praktijk de Veerkracht