Rust in je hoofd.

Dat zou fijn zijn!!!Rust in mijn hoofd dat ken ik niet, het gaat de hele dag door, het is normaal dat je de hele dag met jezelf praat,  niet dan, doet toch iedereen? Zodra ik wakker word begin ik al tegen mezelf te praten.

Ik zag de workshop staan en keek er eigenlijk heel sceptisch tegen aan, hoe krijg ik rust in mijn hoofd? Dat is wel wat ik wil, rust !!!!!!

Mijn aandacht bleef ernaar toe gaan en heb uiteindelijk toch de stap genomen en contact met Wendy gezocht.

Na een heel prettig gesprek, vol geduld en begrip ben ik het aan gegaan.

De eerste keren was het behoorlijk confronterend en verwarrend. Ik ben ik, en daarom heen heb ik al die stemmen die zeggen wat ik moet doen of niet moet doen.?? Huh de vraagtekens bleven komen maar ergens in mijn hoofd snapte ik beetje bij beetje, het begon me steeds meer op te vallen wie er aan het woord was. Wat een drukte.  Ik of de criticus of een van de andere schreeuwers. Elke keer vielen er meer en meer kwartjes.  

De criticus vertelde dat ik het niet moest doen, deze workshop.  Soms had ik moeite om te gaan, maar elke keer als ik er was werd het me steeds meer duidelijker, hoe en waarom deze negatieve stemmen vertelde wat ze dachten dat het beste voor me was. Dus ik werd geleefd. Nu zijn ze er nog, maar ze zijn liever, stiller en ik hoor mezelf weer. nu neem ik de leiding.

Ik ervaar steeds meer en meer rust in mijn hoofd, en ook in mijn lichaam. Het opgejaagde, zenuwachtig gevoel heb ik niet meer. Ook daar meer rust in gevonden.

Dus een top ervaring! Blij dat ik het heb gedaan heb! Echt de moeite waard om het aan te gaan. Ik ben er elke dag mee bezig en het levert me zoveel op!

Wendy dankje wel voor je vertrouwen, je geduld en je inspiratie, en je luchtigheid.

liefs Ingrid